Wie zijn wij?

Het kan ook niet anders. De concepten van de Stadkaswoning en Verandawoning komen uit de koker van een aantal gerenommeerde personen en bedrijven met oog voor innovatie, duurzaamheid en kwaliteit. De concepten zijn ontwikkeld vanuit een nauwe samenwerking, waarbij alle partijen dezelfde visie en ambitie nastreven.

Marc Koehler, architect

Marc Koehler (1977) is architect en oprichter van MK Home uit Amsterdam. Hij studeerde in 2003 cum laude af als architect aan de TU Delft. Daarvoor studeerde hij Stedenbouw in Lissabon en Engineering in Amsterdam. Zijn ontwerpen trekken altijd veel aandacht van de media vanwege hun duurzame karakter, conceptuele kracht en vernieuwende omgeving. Hij heeft een brede portfolio van gebouwde en conceptuele projecten, in binnen- en buitenland. MK is werkzaam op het gebied van design, interieurbouw, zelfbouw, particulier opdrachtgeverschap en bouwgroepen. MK heeft voor zijn werk diverse prijzen en nominaties ontvangen. Daarnaast heeft hij recentelijk internationale prijsvragen gewonnen voor publieke gebouwen, die nu in uitvoering zijn.

Website Marc Koehler / Website MKhome

Reytec Innovation Projects

Reytec Innovation Projects is een gespecialiseerd (kassen)bouwbedrijf met diepe wortels in traditionele kassenbouwprojecten. De laatste jaren heeft Reytec zich echter gespecialiseerd in de realisatie van complexe projecten in de utiliteitbouw, waar state of the art kassenbouwtechnieken worden toegepast. Met een passie voor innovaties bedenkt Reytec steeds creatieve oplossingen voor zowel kassenbouw als utiliteitsbouw. Reytec Innovation Projects is een flexibele en betrokken specialist en heeft alle disciplines in eigen huis. Dit garandeert een snelle realisatie van projecten met een hoge kwaliteitswaarde. De ontwerpen en visie van architect Marc Koehler sluiten goed aan bij de innovatieve projecten van Reytec.

Website Reytec Innovation Projects

TDS Engineering

TDS-Engineering is een jong en innovatief internationaal adviesbureau voor het ontwerpen van technische installaties in en rond gebouwen, met vestigingen in Nederland en België. De Nederlandse vestiging is in 1999 opgericht en bestaat uit een team van ontwerpers, met verschillende technische disciplines. De filosofie van TDS Engineering kenmerkt zich door het feit dat TDS Engineering verantwoording neemt voor het ontwerp en het optimaal functioneren van de ontworpen technische installaties.

Website TDS Engineering

deel deze informatie met anderen