Verandawoning

overzichtsfoto verandawoningImpressie van een verandawoning met de kas aan de straatzijde

Als u op het punt staat om uw eigen vrijstaande woning of villa te bouwen, zult u in uw zoektocht naar een mooi woningontwerp ontdekken dat er heel veel mogelijk is. U kunt een eigen architect in de arm nemen voor een uniek woningontwerp, hier hangt echter ook een prijskaartje aan. Vaak kiezen mensen voor prefab woningen. U hoeft alleen maar te kiezen en de woning kan snel gebouwd worden. Maar de eigenheid van de woning ontbreekt, veel woningen lijken op elkaar. Als u op zoek bent naar een uniek prefab ontwerp, iets anders wilt dan anderen en open staat voor innovatie, kiest u dan voor de Verandawoning. Het ontwerp kan naar elk type kavel worden aangepast. Lang en smal, diep en breed. Het ontwerp komt tot zijn recht in een omgeving met zowel moderne als klassieke woningontwerpen. Het straalt rust en klasse uit, en wij passen het ontwerp op uw persoonlijke wensen aan.

Ook de Verandawoning  is ontworpen vanuit het Kaswoningconcept. Het is een mooie vrijstaande woning met veel glas, licht en ruimte. Aan de woning wordt een veranda gebouwd, een echte eye catcher. De veranda wordt overkapt met veel glas, op basis van ingenieuze kasbouwtechniek met alle voordelen van energiezuinigheid, energievoorziening en duurzaamheid. Ook hier geldt dat de woning een uitstekende klimaatbeheersing heeft en er vele mogelijkheden zijn voor het creëren van privacy, mooie raamdecoratie, zonwering en verduistering.

Door de glazen overkapping ontstaat er een bijzondere serre. Buiten wordt binnen. U kunt de glazen deuren op mooie dagen heerlijk openzetten, zodat uw woning vloeiend overloopt naar uw tuin, of optionele zwemvijver waar u ook echt in kunt zwemmen. Dit geeft een gevoel van rust, ruimte en vrijheid. Deze lichte serre biedt zoveel mogelijkheden als het gaat om stijlvolle, warme of designvolle inrichting van uw woning. Een fijne plek om u even terug te trekken met een goed boek of heerlijk glas wijn, met mooi zicht op uw tuin. Bij keuze voor dubbelglas vergroot u de gebruiksmogelijkheden van deze ruimte. U kunt ervoor kiezen om de binnenruimte te vergroten met een inpandig balkon. 

Er zijn twee types:

 

Impressie van een verandawoning met de kas aan de tuinzijde

Isometrie verandawoning

De opbouw van de verandawoning, met optionele onderdelen zoals een vijver.

 

 

 

deel deze informatie met anderen