Werkwijze

Als u ervoor kiest zelf uw woning te laten ontwerpen en te bouwen, komt er veel op u af. De architecten van MK Home en de specialisten van ReyTec Innovation Projects helpen u graag bij de realisatie van uw droomhuis. Wij begeleiden het gehele traject van A tot Z.

Kavel zoeken

Het aanbod van kavels in Nederland is groot en zeer divers. Er zijn kavels in alle soorten en maten, voor starters tot zeer vermogende particulieren. Kavelverkoop voor particulier of collectief opdrachtgeverschap geschiedt vaak door de gemeente of een makelaar. U kunt bijvoorbeeld kijken op de website www.bouwkavels.nl voor een overzicht met aanbod van kavels in Nederland.

 

Individueel ontwerp en kostenraming

Als u een kavel op het oog heeft, of van plan bent een kavel te zoeken, bent u van harte welkom in onze studio aan de Keizersgracht 126 in Amsterdam. Wij onderzoeken uw persoonlijke wensen en vertalen het concept van de Kaswoning of de Verandawoning naar een individueel ontwerp. Wij houden hierbij altijd rekening met uw financiële mogelijkheden, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij houden van duidelijkheid.

 

Advies afwerking

Onze interieur ontwerpers adviseren u ook graag bij uw woonwensen t.a.v. indeling en inrichting, keuken en badkamer ontwerp, privacy en zonwering.

 

Advies installaties en duurzaamheid

Omdat elke locatie en elke cliënt uniek is, bieden wij op maat gemaakte ontwerpen aan. Kiest u voor zonnecellen of een warmtepomp? Verwarming via stadsverwarming of een HR++ketel? Een serre met dubbel of enkel glas? Wij adviseren u ook graag bij het kiezen van de gepaste installaties en energiemaatregelen, binnen uw budget. Wij verzorgen ook de berekeningen.

 

Advies tuin en zwemvijver

Onze tuinarchitecten staan voor u klaar om een duurzame ecologische tuin en zwemvijver te ontwerpen. Wij hebben goede contacten met bekende leveranciers van zwemvijvers en kunnen dit tegen gereduceerd tarief aanbieden. Vraag ons om meer informatie over onze partners.

 

Bouwbegeleiding

Nadat u het ontwerp heeft goedgekeurd, assisteren wij u bij het verdere traject. Van aanvraag bouwvergunning tot daadwerkelijke bouw van uw droomhuis –  tot aan het moment dat de woning wordt opgeleverd. Vanuit onze expertise kunt u rekenen op een kwalitatieve constructie, snelle bouw en professionele en zorgvuldige afwerking van uw woning. Om u dit te garanderen, leggen we dit vooraf vast in een technische omschrijving en overeenkomst van aanneming. Op onze website www.mkhome.nl ziet u dat wij de laatste 6 jaar veel ervaring hebben opgebouwd met het bouwen van bijzondere huizen. Tevens vindt u hier de referenties van onze clienten.

 

Oplevering

Als de bouw van uw woning gereed is, volgt de definitieve oplevering en kunt u gaan genieten van deze nieuwe woonbelevenis!

 

Particulier of collectief opdrachtgeverschap

Twijfelt u of u alleen wilt bouwen, of staat u open voor gezamenlijke bouwinitiatieven? Wij kunnen u hierbij vanuit onze ervaring bij zowel PO als CPO, adviseren. Wellicht kunnen wij u in contact brengen met andere gelijkgestemden die samen met u een woning willen bouwen volgens het Kaswoning concept.

deel deze informatie met anderen