Gebruik

Beleving

Door de glazen overkapping ontstaat er een bijzondere serre, buiten wordt binnen. U kunt de glazen deuren op mooie dagen heerlijk openzetten, zodat uw woning vloeiend overloopt naar uw tuin. Dit geeft een gevoel van rust, ruimte en vrijheid. Deze lichte serre biedt zoveel mogelijkheden als het gaat om stijlvolle, warme of designvolle inrichting van uw woning. Een fijne plek om u even terug te trekken met een goed boek of heerlijk glas wijn, met mooi zicht op uw tuin of waar uw kinderen kunnen tafeltenissen of een plek om met een grote groep te eten. Kortom een plek waar je het hele jaar door ‘buiten’  kan werken, rusten of spelen. 

voordelen kaswoning conceptAlle voordelen van de kaswoning

Privacy en zonwering

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw privacy te garanderen. Of uw voorkeur nu uit gaat naar zonwerende rolschermen, gordijnen, lamellen of begroeiing, dit kan allemaal geïntegreerd worden in het ontwerp van  een kaswoning.

Verschillende typen zonwering

Onderhoud

Horizontaal liggend glas wordt snel vies, daarom zijn in alle kaswoningontwerpen een dak met hellingshoek toegepast. Wie gebruik wil maken van de standaard kassystemen kan de kosten van reiniging drukken door goedkope schoonmaakrobots -afkomstig uit de kassenbouw- in het ontwerp mee te nemen. Er bestaat natuurlijk ook de mogelijkheid de reiniging door een schoonmaakbedrijf te laten verzorgen, u dient te rekenen op een halfjaarlijkse schoonmaakbeurt van het glas. Indien u graag zelf de handen uit de mouwen steekt, kan u het onderhoud van het glas natuurlijk altijd zelf opnemen wat de kosten volledig drukt maar arbeidsintensief kan zijn. Deze keuzes zijn natuurlijk afhankelijk welk type kaswoning u aanspreekt en de hoeveelheid glas die u elk jaar dient te onderhouden.

deel deze informatie met anderen