the greenhouse

overzichtsfoto greenhouseImpressie van het exterieur van de greenhouse

Deze kaswoning-variant is ontwikkeld vanuit het oogpunt dat een duurzame woning ook  een betaalbare starterswoning kan zijn. The greenhouse  is opgenomen in het Ibba-bouwboek 2012, een afkorting voor ‘ ik bouw betaalbaar in Almere’, een garantie dat uw woning betaalbaar blijft. Op een IbbA-kavel bouwt u een huis naar uw wensen op een eigen kavel mét de financiële regeling IkbouwbetaalbaarAlmere (IbbA). Dat is mogelijk met een jaarinkomen tot € 36.500.  De kavels liggen in de wijken Europakwartier en Homeruskwartier Oost in Almere Poort. Het gaat om 90 kavels in een rij voor IbbA-huizen en 40 appartementen. In totaal komen er de komende twee jaar ruim 200 IbbA-kavels beschikbaar. Natuurlijk kan deze woning ook realiseren op uw kavel naar wens.

De Kaswoning wordt casco gebouwd tussen twee gevels en bestaat uit glas en een inpandige serre. Zo ervaart u elke dag het gevoel van ruimte en licht. De serre wordt gebouwd op basis van kasbouwtechniek en is een multifunctionele ruimte. U kunt er bijvoorbeeld in het voor- en najaar extra genieten van de zonnestralen terwijl u een boek leest in uw favoriete stoel. Of u kunt de ruimte gebruiken als plantenkas en uw favoriete kruiden, planten of bloemen kweken. Met de keuze voor dubbelglas, vergroot u de gebruiksmogelijkheden van deze extra ruimte. Uiteraard is bij de constructie van de serres rekening gehouden met alle mogelijkheden voor klimaatbeheersing, zonwering, verduisteringsmogelijkheden en privacy. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

In een persoonlijk gesprek inventariseren wij graag uw wensen, op basis hiervan maken wij graag een toegespitst ontwerp. Wij vertellen u hier graag meer over onze werkwijze.

Momenteel is er 1 variant ontwikkeld, die u ook kan bezichtigen in het Ibba-bouwboek 2012.

Impressie van het interieur van de greenhouse

 

 


Opbouw van de greenhouse

deel deze informatie met anderen