woonplanner

In de online woonplanner op de website van de Smaaktuin kunnen bewoners zelf hun eigen woning samenstellen. Je bereikt de planner via www.woonmodule.nl/desmaaktuin. In de woonplanner zijn ook de uitbreidingsopties van de stadskaswoning opgenomen.

Op de eerste plaats kan er gekozen worden voor een woning met een, twee of drie verdiepingen. Daarnaast zijn er kavels met een beukmaat van 5,4m, 6,0m en 6,6m en kiezen de bewoners hun uitbreidingsopties. Binnen de woning kunnen de bewoners zelf hun indeling bepalen. Maak je bijvoorbeeld een open keuken en woonkamer op de begane grond met daarboven 5 slaapkamers, of werk je aan huis en maak je boven je muziek of atelier ruimte. De uitbreidingsoptie van de serre over twee verdiepingen of de grote kas maken het nog makkelijker om de leefruimtes op de verschillende verdiepingen te combineren. U kunt daardoor beneden al kokend genieten met vrienden in een grote woon/leefkeuken en de kinderen laten spelen en ravotten op de eerste verdieping in de speel/woonkamer. Kortom, de mogelijkheid om je droomhuis naar je eigen hand te zetten en passend te maken naar jouw leefstijl.

De onderstaande plattegronden geven een idee van de mogelijkheden binnen de verschillende stadskaswoning opties. Kijk voor alle mogelijkheden op de www.desmaaktuin.nl

 Voorbeeld plattegronden van verschillende typen stadskaswoning

 

deel deze informatie met anderen